Sök
Alias :
Ort :
Län :
SpelTitel:
 
  Senaste Medlem
 BloodyVikings  (Stockholm)
 
  Just nu
  Antal sökbara spel:   1236
 
  Samarbeten
 
 SvenskaSajter.com
 Fikadax.nu
 
 

  Tryggt SpelByte
 

Nu lanserar Game2Game tjänsten ’Tryggt SpelByte’. Denna tjänst är till för att underlätta spelbytet för våra medlemmar och göra spelbytet enkelt och smidigt. Det är vanligt att tveka när man ska byta spel med en någon man inte känner eller med någon som bor på annan ort. Därför tycker vi att ’Tryggt SpelByte’ är ett bra alternativ.
Tjänsten fungerar sådant att båda parter skickar in spelet de vill byta till Game2Game. När spelen kommer in till oss, så kollar vi att det inte finns något fysiskt fel på spelet sedan skickar vi vidare spelen till rätt medlem. Om vi upptäcker att det är något fel på spelet vi har fått in, så kontaktar vi båda parter. 
Tjänsten är gratis, det enda du behöver göra är att fylla i och mejla tryggt spelbyte blanketten till oss (info@game2game.se). Du får en bekräftelse (och lite annan information) från oss. Posta sedan spelet med ett frankerat kuvert som vi kan använda för att skicka vidare spelet.  Mer info kan du hitta i FAQ.

Game2Game ansvarar endast för att spelet byter ägare och kan inte hållas ansvarig för funktionsfel eller andra fel som inte är synliga. Game2Game ansvarar EJ för postens eventuella slarv eller fördröjning.
Kontakta oss på  info@game2game.se  eller 'kontakta oss' sidan om ni har andra frågor eller funderingar.

 

 

 

 
Powered by Delara Software Engineering © 2008-2010